Investim în sustenabilitate CITESTE MAI MULTE

Despre noi

Cine suntem

Evergreen Biocrops este un jucător de frunte în agricultura ecologică din România, axat pe dezvoltarea culturilor speciale cu valoare adăugata înaltă. Produsele noastre principale sunt: uleiul esențial de lavandă pur și fructele proaspete de goji.
Evergreen este condus de o echipă profesionistă de manageri internaționali și își propune să aplice tehnologii și tehnici de ultimă generație în practicarea agriculturii ecologice.
Deoarece agricultura ecologică este o filozofie de viată, contribuim la dezvoltarea durabilă a comunităților locale și ne propunem să susținem și să unim eforturile altor fermieri și producători de lavandă din România, pentru a îndeplini toate standardele necesare penetrării piețelor globale.

Calitate

Ne pasă

Ne pasă de bunăstarea generațiilor actuale și viitoare, de aceea am decis să ne cultivăm plantațiile cu grijă pentru sănătatea solului, prospețimea aerului și a apei.
Așa a început călătoria noastră către agricultura ecologică.
Suntem în curs de conversie la agricultura ecologică cu toate culturile noastre si, începând cu anul 2021, majoritatea câmpurilor noastre vor fi certificate ecologic.
Culturile noastre sunt monitorizate îndeaproape și cu profesionalism de EcoCert ®
Suntem dedicați obiectivelor stricte de control al calității, procesele noastre fiind conduse în conformitate cu cerințele standardelor ISO 9001, ISO 14001 și ISO 22000.
Compania este înregistrată în baza de date ECHA ca producător și comerciant de ulei esențial de lavandă (substanța CE 289-995-2), în conformitate cu reglementările REACH (nr. Reg. 01-2120746582-51-0111).

map

EVERGREEN

Evergreen este liderul unui grup operațional numit TehnoEcoGO care își propune să realizeze un proiect de cercetare, dezvoltare și dezvoltare finanțat de UE în cadrul sub-măsurii 16.1a
Partenerii TehnoEcoGO sunt:
1. Evergreen Estates SRL
2. USAMV – University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest
3. ICDP – Research Institute for Fruit Growing Pitesti - Maracineni
4. Narom Trade SRL
5. Fructavit SRL
Numele proiectului este: „Soluții tehnologice inovatoare pentru culturile de Goji în agricultura ecologică”

ro_RORomanian