DESPRE NOI

Grupul nostru

Fermele Evergeen sunt deținute de African Industries Group (AIG), un grup internațional privat fondat în 1971 cu investiții în Africa, Orientul Mijlociu și Europa. AIG este deținut de familia Gupta și administrat de un grup de manageri internaționali. Operațiunile AIG din Africa se extind de la comercializarea mărfurilor la producția de oțel, sticlă si produse chimice cât și generarea de energie. În România, AIG este angajat în agricultura și distribuția de mașini agricole, precum și in dezvoltarea și investițiile imobiliare.

Partenerii noștri

Credem că agricultura ecologică este un mod de viață si considerăm comunitățile și asociațiile internaționale un instrument esențial pentru susținerea eforturilor noastre.

Evergreen Biocrops este membru mândru al IFOAM Organics, o organizație internațională care militeaza pentru ca agricultura să devină în mod real sustenabilă in întreaga lume. Suntem, de asemenea, membri ai Federației Internaționale a Uleiurilor Esențiale - EFEO și ai Federației Internaționale a Uleiurilor Esențiale - IFEAT, forumuri globale de vârf care reunesc producătorii de uleiuri esențiale din întreaga lume.

Evergreen Biocrops este liderul unui grup operațional numit TehnoEcoGO („Soluții tehnologice inovatoare pentru culturile de Goji în agricultura organică”) care își propune să realizeze un proiect de cercetare și dezvoltare, finanțat de UE în cadrul sub-măsurii 16.1a. Ne propunem să studiem și să îmbunătățim soiurile de Goji și să ne adaptăm la condițiile locale, analizând întotdeauna practici mai durabile.

Partenerii TehnoEcoGO sunt:

  • USAMV - Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București
  • ICDP - Institutul de Cercetare pentru Cultivarea Fructelor Pitești - Mărăcineni
  • Narom Trade SRL
  • Fructavit SRL