OUR CASES

Serviciile noastre

Consultanță în horticultură


Specialistul nostru în horticultură vă poate ajuta cu sfaturi specializate pentru plantarea și întreținerea unei plantații de lavandă sau pentru a planta și îngriji o livadă de arbuști de goji. Echipa noastră vă poate ghida și in ceea ce privește reglementările legate de horticultură.Servicii de plantare și recoltare lavandă

Putem furniza servicii specializate pentru înființarea plantațiilor de lavandă, cu ajutorul personalului nostru experimentat și a echipamentelor performante, sub supravegherea specialistului nostru în horticultură. Vă rugăm să ne contactați dacă luați în considerare minimum 1 ha de plantație. Datorită unei flote de mașini de recoltat, vă putem sprijini să recoltați cultura de lavandă, dacă dețineți o plantație de minimum 3 ha.

Distileria

Vă putem sprijini pentru a produce ulei esențial din recolta dumneavoastră de plante aromatice. Evergreen Biocrops oferă servicii de înaltă calitate într-un mediu controlat, în propria instalație de distilare cu abur din Oltenița, județul Călărași. Procesul de distilare are loc sub supravegherea strictă a inginerului nostru chimist. Probele de ulei esențial rezultat pot fi trimise catre laboratoare autorizate în analiza și stabilirea calității uleiului.

ro_RORomanian